Hoogeveen/Leeuwarden – Zondag werd door de Nederlands Pencak Silat Bond (NPSB) de tweede wedstrijd van dit jaar georganiseerd. Pencak Silat vereniging Panca Asas ging met een bundeling van strijders uit zowel Hoogeveen als Emmen naar Leeuwarden om aan deze wedstrijd mee te doen. In totaal waren er 11 pesilats.DSC_1160-1

De jeugd mocht het spits afbijten en liet zich van zijn beste kant zien. Dit resulteerde in een zilveren medaille voor Rick Bergsma en bronzen medailles voor Kesmon Bangura en Damian Wolters.
Bij de junioren ging het wederom goed en ook daar haalden de pesilats medailles. Goud ging er naar Suzanne Kloosterhuis. Een zilveren medaille voor Sanne Boxum en een bronzen medaille voor Shyrelle Dörfel.

Tot slot werd er bij de senioren ook de ene naar de andere medaille binnengehaald. Hier waren er zilveren medaille voor Rosemarie Kloosterhuis, Hannah Michauk en Ismaël Moorrees. Bronzen medailles gingen naar Susanne Bruins en Rowan van der Laan.

Mas Dennis Dörfel is heel erg trots op zijn pesilats. Een beter resultaat hebben we niet kunnen wensen. De 11 pesilats namen allemaal een medaille mee naar huis.
Voor meer informatie over Pencak Silat Panca Asas Hoogeveen & Emmen kijk op : www.panca-asas.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie