NIEUW-MOSCOU – Vrijdagavond was er de grote aftrap van het pinkstermuziekweekend van Club Firestone in de grote feesttent aan het Zuideropgaande. Met Hits en Nog eens Hits van de Dj’s die ook nog eens te beluisteren is op de livestream van collega amateur Etherpiraten.

Zaterdag was het weer groot feest voor de jongens en meiden van Club Firestone in hun 10-jarig bestaan waarvan nu het 5e jaar in de grote feesttent, met optredens van bekende regionale- en landelijke artiesten. Zo trad Bonnie Sint Clair op met een van haar bekende nummers. Ook natuurlijk niet te missen Dokter Bernard.

Jose Wolters treedt al op vanaf het eerste jaar dat het Firestonesfeest wordt gehouden in een feesttent. Ook de zangers Nick Kikkert en Rick Prijs lieten zich niet ongehoord. De sfeer ging naar een hoogte punt maar het bleef heel gemoedelijk. Vooral de jeugd ging flink uit hun dak. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Vanuit een snackwagen was de hamburger speciaal een gewild goed, het bier vloeide rijkelijk. En dit alles onder toezicht van de mannen van het beveiligingsbedrijf Roy Robben Sercro security. En uiteraard de EHBO’ers niet te vergeten, zij zorgden er voor de menselijke bescherming. Gelukkig was er weinig voor hun te doen op een paar pleisters na.

Hier meer foto’s van de feestavond, die gemaakt zijn door Erna van Dijk

Door Henk Boer

Geef een reactie