Hoogeveen – Vier bedrijventeams, 2 halve veldjes op het oude complex van H.Z.V.V. Dat was de eerste editie van het 7 tegen 7 bedrijven voetbaltoernooi, dat vanuit de businessclub van H.Z.V.V was georganiseerd.

Bedrijvencup

We zijn nu 5 jaar verder en in de loop van de jaren is het toernooi uitgegroeid tot een bekend evenement binnen het Hoogeveense zakenleven. En niet alleen in Hoogeveen! Ook bedrijven in onze randgemeenten weten tegenwoordig de weg naar de velden van H.Z.V.V te vinden.

In 2016 verwachten we maar liefst deelname van 30 tot 35 teams die op 6 halve voetbalvelden gaan spelen en de organisatie heeft naar schatting 60 vrijwilligers rondlopen op deze dag.

Twee factoren hebben gezorgd voor het succes van het voetbaltoernooi. Gezelligheid is nummer 1 en als goede tweede natuurlijk de sportieve krachtmeting met uw collega ondernemers. Na alle strijd op het voetbalveld, zullen de barbecues worden ontstoken en kan de dorst worden gelest.

Deelname
Wilt u met uw bedrijf ook de strijd aangaan met uw collega’s? Check onze website bedrijvencuphoogeveen.nl voor meer informatie en inschrijving, of onze facebookpagina https://www.facebook.com/bedrijvencuphoogeveen/ voor de sfeerfoto’s van afgelopen jaren.

Op dit moment hebben reeds 24 teams zich ingeschreven, dus wees er snel bij!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Bedrijvencup Hoogeveen

Door Henk Boer

Geef een reactie