Hoogeveen – Olympia is in 1906 opgericht en viert in 2016 haar 110 jarig jubileum met een uitvoering op zaterdag 29 oktober aanstaande. Tijdens de uitvoering laten alle leden van jong tot oud zich van hun beste kan zien.logo-olympia-got-talent

Het thema van de uitvoering is “Olympia got Talent”. U kent het vast wel de bekende talentenshow programma’s van de televisie waar mensen en groepen laten zien wat zij het beste kunnen. Alle leden van Olympia laten zien welke talenten zij bezitten: hun turn-, dans en/of acrogym talent. Welke groep laat de mooiste act zien en zal uiteindelijk in de finale staan? Een echte jury is aanwezig en zal kijken naar al het talent van de groepen. Krijgen ze een rood kruis of gaan ze door naar de finale?

Kom op zaterdag 29 oktober naar de middag- of avonduitvoering van CGV Olympia in het Activum op het Bentinckspark te Hoogeveen. De middaguitvoering start om 13.30 uur, de avondvoorstelling om 19.00 uur. Kaarten voor de uitvoering zijn aan de kassa te koop. Kinderen t/m 4 jaar gratis op schoot, 5-12 jaar € 2,50 en 13 jaar en ouder € 5,00. Tijdens de uitvoering zal er ook een verloting plaatsvinden.

Door Henk Boer

Geef een reactie