Met gepaste trots voor de 10e Giga G-festival.

PESSE – Op 28 mei 2020 gaat alweer het 13e GigaGFestival plaatsvinden in de feesttent in Pesse. Jan Smit, René Karst, Henk Harders, Esmee Smit, Lucas & Gea en De Dikdakkers zullen deze avond optreden! De presentatie is wederom in handen van William Bossong. Vanaf 18.30 uur zal dweilorkest “De Knolleplokkers” de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met dit orkest al dansend en zingend de feesttent betreden. Het feest start om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur.

De feesttent
De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoelenvak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers
Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers, waar wij als organisatie enorm blij mee zijn! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht!

Sponsoren
Het GigaGfestival wordt ieder jaar weer mogelijk gemaakt door een groot aantal bedrijven en instellingen die op vele manieren een bijdrage leveren. Zonder deze steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren.

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop is online gestart via de internetsite: www.gigagfestival.nl. De kaarten kosten online € 10,-. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa op de feestavond. Voor meer informatie, check onze website en facebook. En graag tot ziens op 28 mei 2020.

Geef een reactie