Hoogeveen – 7-11-15 36 bedrijven in Hoogeveen hadden gisteren de deuren geopend om belangstellenden een kijkje achter de schermen te gunnen. De reacties waren uitermate positief, zowel van de bezoekers als de deelnemende bedrijven. 

Dit jaar is Drenthe-breed gekozen voor het thema Techniek. Hiermee speelden de deelnemend bedrijven in op het verwachte tekort aan technische opgeleid personeel (Techniekpact) mbo-leerlingen waren zowel bij de voorbereiding als bij de presentatie op de dag zelf betrokken.

Sent Waninge
Sent Waninge

Voorafgaand aan de opening reed een grote reclamekaravaan door Hoogeveen.
De opening werd vanmorgen door Arjan Bos, van TVM-verzekeringen, verricht bij Sent Waninge aan de Edisonstraat. Na het verwisselen van een vrachtwagenwiel, wat nog niet zo eenvoudig bleek, mocht Bos eigenhandig de spiksplinternieuwe DAF-truck uit de showroom rijden. Het was passen en meten, maar het lukte!! Schadevrij. Met een ferme druk op de claxon én een grijns van oor tot oor op het gezicht. Was de dertiende editie van de Open Bedrijvendag Hoogeveen officieel geopend.

De deelnemende bedrijven hadden zichtbaar alles uit de kast gehaald om het bedrijf spik en span te kunnen presenteren.

Een foto impressie van de volgende bedrijven.
Sent Waninge, Alfa College, Visual Media, Fieten en roos beveiligingen, Eshuis installatie en Wams en Mastebroek autoservice b.v

Door Henk Boer

Geef een reactie