PESSE – Het GigaGfestival in Pesse, dat dit jaar zijn 15e jubileum viert. Belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden met een indrukwekkende line-up en voorzieningen die exclusiviteit garanderen. De organisatie heeft duidelijk veel moeite gedaan om een evenement te creëren. Dat niet alleen vermaak biedt, maar ook toegankelijk is voor iedereen.

Met de inzet van meer dan 50 vrijwilligers en de steun van lokale bedrijven en instellingen. Wordt het festival een hartverwarmende demonstratie van gemeenschapszin. De Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking, die het festival organiseert. Zet zich in voor een feestelijke en onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers. Het is een prachtig voorbeeld van hoe een evenement kan bijdragen. Aan zowel de lokale cultuur als de ondersteuning van een goed doel.

Voorzieningen
De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoel vak vooraan bij het podium en aan alle andere voorzieningen die nodig zijn is gedacht. Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid voor (taxi) busjes en personenauto’s. De voorverkoop loopt inmiddels volop. Via de website www.gigagfestival.nl zijn kaarten te kopen. De kaarten kosten online € 12,50,-. Ook zijn aan de kassa kaarten beschikbaar. Een kaart kost aan de kassa € 15,-. Op de website is verder alle informatie te vinden over dit prachtige festival. Dat voor de 15e keer wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking. Via de website www.gigagfestival.nl, Instagram en Facebook is alle informatie te vinden. 23 mei 19.00 uur 22.00 uur

Geef een reactie