Hoogeveen – Afgelopen vrijdag 14 oktober vond de 1/16e triatlon plaats speciaal voor bedrijven uit Hoogeveen. Mensen die werkzaam zijn in Hoogeveen konden zich voor de zomer opgeven om deel te nemen. Naast de triatlon zelf konden de deelnemers van tevoren trainen bij de sportverenigingen.

Ruim 85 deelnemers, zowel individueel als in teamverband, hadden de 1/16e triatlon afgelegd. De organisatie had een wisselbokaal beschikbaar gesteld voor de snelste vrouw, snelste man en snelste team.

Na afloop was er ruimte voor een netwerkborrel en buffet in het sportcafé van het Activum. Er kan, mede door de goede weersomstandigheden, teruggekeken worden op een succesvolle 1e editie Bentinckspark Triatlon. De triatlon was georganiseerd door de gemeente Hoogeveen in samenwerking met zwemvereniging ZPC Hoogeveen, wielervereniging WRV De Peddelaars en atletiekvereniging HAC’63.

Uitslagen:
Snelste vrouw:
Anita Rijpers SWO de Wolden/ Hoogeveen

Snelste man
Sander Kikkert Thalen Internet Advies

Snelste team:
Marvel Vos Vos Advies
Roel Steenbergen Vos Advies
Ton Kamping Vos Advies

triatlon-in-het-bentinckspark-05-1 triatlon-in-het-bentinckspark-09-1 triatlon-in-het-bentinckspark-12-1 triatlon-in-het-bentinckspark-15-1 triatlon-in-het-bentinckspark-21-1 triatlon-in-het-bentinckspark-24-1 triatlon-in-het-bentinckspark-26-1 triatlon-in-het-bentinckspark-32-1 triatlon-in-het-bentinckspark-34-1 triatlon-in-het-bentinckspark-37-1 triatlon-in-het-bentinckspark-04-1

Door Henk Boer

Geef een reactie