HOOGEVEEN – Nog enkele dagen en ze zijn weer hoorbaar de doffe dreunen komend uit de melkbussen van de deelnemers van de 21e editie van het grootste kampioenschap in zijn soort. Op oudejaarsdag zullen vele deelnemers van genoemd kampioenschap wakker worden met maar 1 hoop dat het nu eens echt zou mogen lukken de goede verhouding vinden tussen water en carbid en dan op het ultieme moment afvuren.

Daarna de hand boven de ogen en maar turen in de richting van de Valkenstede hopen dat de bal er nu eens echt overheen gaat. Een gedachte die herkenbaar is bij vele deelnemers meestal volgend met een blik naar beneden om erachter te komen dat de bal toch echt 15 meter voor de eigen melkbus alweer tot stilstand is gekomen. Vele deelnemers hebben zich alweer opgegeven zoveel al dat het aantal teams van vorig jaar dat stond op 24 bijna wederom gehaald is.

Op 31 december vanaf 10.30u zullen we zien wie het best de vorm te pakken heeft. Zal het jaartje rust van team Dekker/Prijs hun goed hebben gedaan? Zal team de Vries nou eindelijk eens laten zien dat Carbidschieten hun beter ligt dan klaverjassen? En hoe zullen de prestaties zijn van regerend kampioen Middelveld/v.d. Linden? Zullen zij in staat zijn hun titel te prolongeren?

En de vele Carbidschutters die HZVV 6 herbergt? Misschien is dit de juiste platvorm om de magere voetbalresultaten van het afgelopen halfjaar weg te spoelen en met een kampioenschap op dit toernooi het zelfvertrouwen te hervinden hopende dat ook het komende halfjaar de bal weer eens het netje van de tegenstander doet bollen. U ziet het redenen genoeg om op oudejaarsdag even het mooiste sportpark van de regio te verblijden met een bezoekje. De kantine zal natuurlijk geopend zijn voor een happie en een drankie ook Snert aanwezig. Tot oudjaarsdag. De organisatie is er klaar voor.

Dinsdag 31-12-2019 Sportpark Bentinckspark Sportveldenweg 3

Geef een reactie