Hoogeveen –  Roostert uw broodrooster niet meer? Zit de zoom van uw broek los? Weigert de stofzuiger te zuigen? Boort uw boormachine niet meer? Gooi ze nog niet weg, maar kom eerst naar Repair Café Hoogeveen. Zaterdag 26 augustus helpen de vrijwilligers u graag in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

S.v.p. niet meer dan twee – schone – artikelen meenemen en de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven als u hulp wilt om bijvoorbeeld. een lange broek korter te maken. En verwijdert u s.v.p. de oude rits vooraf al als u zelf geen nieuwe rits kunt inzetten.

Van half 2 tot half 4 is een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet voor de zekerheid gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. uw e-mail of mobiel mee te nemen. Reparatie van monitoren is helaas niet mogelijk.

Reparatie en hulp zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te schaffen is van harte welkom.

Voor meer informatie over het Repair Café zie s.v.p. onze site www.repaircafe-hoogeveen.nl.

Geef een reactie