Hoogeveen – Als het u niet lukt om iets te repareren of als u bijvoorbeeld. vragen heeft over een gebruiksaanwijzing, dan nodigen wij u van harte uit voor het Repair Café op zaterdag 27 augustus. Van 11 tot half 4 helpen de vrijwilligers van het Repair Café u graag in kringloopwinkel Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

160326 RC_5 Van boormachine tot kleding tot stofzuiger tot ventilator tot …….… Namens de vrijwilligers het verzoek met maximaal twee – schone – artikelen te komen en de gewenste lengte af te spelden of het aantal in te korten cm aan te geven als u hulp wilt om bijv. een lange broek korter te maken. En om een oude rits vooraf al te verwijderen als u zelf geen nieuwe rits kon inzetten.

Van 11 tot 1 kunt u langskomen voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet voor de zekerheid gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobieltje mee te nemen. Reparatie van monitoren is helaas niet mogelijk.

Reparatie en hulp zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te schaffen is van harte welkom.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: