Evenementen,  Maatschappelijk

27 januari weer Repair Café Hoogeveen

Hoogeveen – Een te lange lange broek, een waterkoker die maar niet warm wordt, een lamp die niet meer brandt, een vest met een losse naad, een vreemd geluid uit een decoupeerzaag, een stofzuiger die op halve kracht zuigt of een naaimachine die er ineens mee ophoudt of ……? De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen ontmoeten u ook in 2018 graag (weer) op zaterdag 27 januari a.s. van 11 tot half 4 in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Wilt u niet meer dan twee – schone – producten meenemen? En als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, graag de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En thuis s.v.p. de oude rits al verwijderen als het u niet lukt zelf een nieuwe rits in te zetten?

Er is van 2 tot half 4 een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee voor het geval dat nodig mocht zijn. Monitoren laten repareren kan helaas niet.

Reparatie en advies zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap voor het Repair Café aan te kunnen schaffen stelt Repair Café Hoogeveen erg op prijs.