Zaterdag 29 en zondag 30 april presenteert Bouwen&Zo haar tweede LEGO beurs in De Tamboer in Hoogeveen. Op het evenement kan je verschillende Moc’s vinden, een aantal LEGO shows bijwonen, je minifigs ruilen en is er ruimte om op zoek te gaan naar die gewilde set bij een van de verkoop stands. Naast dit alles zijn er twee bouwhoeken waar kinderen kunnen bouwen wat ze maar kunnen bedenken. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis naar binnen.

Het evenement werd op de eerste dag zeer druk bezocht. Ongeveer 600 man passeerde de kassa.

Er waren in totaal 50 stands waar bouwers uit Nederland, Duitsland en België hun verzameling Lego-bouwwerken toonden. Kinderen met hun ouders vergaapten zich o.a. aan figuren uit draaiende reuzenraden, huizen, rijdende treintjes en een enorme knikkerbaan. 

Naast de tentoongestelde bouwwerken waren er ook kramen waar Lego aangeschaft kon worden. Bakken vol Lego werden dan ook door de fans doorzocht op zoek naar dat ene steentje wat ze nog misten. Ook was er een was er een kinderspeelhoek met een hele grote berg Lego. Kinderen speelden en bouwden hier naar harte lust en werden ook aangestoken met het Lego virus.

Info: Lego is de afkorting van het Deense leg-god (spreek uit: leg-goed) Legoland Billund is een themapark dat in 1968 in Billund te Denemarken werd geopend. Het is het eerste op LEGO gebaseerde park in een reeks van wereldwijde Legolandparken.

 

Geef een reactie