Door Richard Giethoorn – Foto’s: Rob Klooster
Hoogeveen – Afgelopen vrijdag heeft de tweede ronde van de 35+ voorjaarscompetitie plaatsgevonden op sportpark Bentinckspark bij vv Hoogeveen. De teams van SC Erica 1, Drenthina 2, Zwartemeerse Boys 1 en vv Hoogeveen 1 mochten deze avond hun kunsten weer vertonen.

35+ Hoogeveen (1)

Om 19.15 uur werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijd van de avond. SC Erica 1 – Drenthina 2 eindigde na een boeiende pot voetbal in 2-4. vv Hoogeveen 1 – Zwartemeerse Boys 1 leek aanvankelijk een gelijk opgaand duel. Bij vv Hoogeveen leek de bal er maar niet in te willen en zoals bekend, scoort de tegenstander dan (vaak) wel. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-3 overwinning voor Zwartemeerse Boys 1.

De tweede wedstrijd werd gespeeld om 19.45. Drenthina 2 – vv Hoogeveen 1 werd na een leuke pot voetbal waarin het gelijk opging onbeslist 2-2, waardoor het moeilijk zou worden voor vv Hoogeveen om als winnaar van de avond af te sluiten. SC Erica 1 – Zwartemeerse Boys 1 werd een waar doelpuntenfestijn. In de 25 minuten die een wedstrijd duurt, werd er maar liefst 13 keer gescoord. Zwartemeerse Boys 1 deed goede zaken door met 4-9 te winnen.

Er werd om 20.15 afgetrapt voor de laatste wedstijd van de avond. vv Hoogeveen 1 zat in een stijgende lijn, de eerste wedstijd werd verloren, de tweede gelijkgespeeld en de laatste wedstrijd werd gespeeld tegen SC Erica 1 die de voorgaande twee wedstrijden had verloren, er was dus nog hoop… Na het fluitsignaal probeerde vv Hoogeveen 1 er dan ook alles aan te doen om deze wedstrijd winnend af te sluiten, echter bleek het niet mee te vallen, omdat SC Erica natuurlijk ook hun eer probeerde hoog te houden door niet alle wedstrijden te verliezen. Deze leuke wedstrijd eindigde in 2-2, waardoor eindelijk de dorst gelest kon worden in de kantine. De andere wedstrijd ging tussen Zwartemeerse boys 1 en Drenthina 2. Je kon merken dat bij beide teams inmiddels het beste eraf was. Na een spannende pot voetbal was het Zwartemeerse Boys 1 die met een 1-0 winst het veld afging en zo deze avond als winnaar afsloot.

Het was weer een zeer geslaagde, sportieve avond die met veel gezelligheid in de kantine werd afgesloten.

In het najaar wordt er wederom een mini competitie gehouden over vier avonden, waarop je 3 wedstrijden per avond speelt. Denk jij nou, dat lijkt mij ook wel wat, neem dan contact op met Jeroen Franken via jeroenfranken@vvhoogeveen.nl voor meer informatie. Het is mogelijk om mee te doen in een 35+ en een 45+ competitie.

Door Henk Boer

Geef een reactie