Hoogeveen – Eind oktober 2016 bestaat Repair Café Hoogeveen vier jaar! Dat zijn 46 Repair Cafés, 1.617 klanten (gemiddeld ruim 35 per keer), Elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 tot 15.30 uur is er een Repair Café in kringloopwarenhuis Het GOED (sinds eind februari 2016 aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen).

repair-cafe-28-02-15

Repair Café Hoogeveen kwam tot stand met ondersteuning van De Smederijen van Hoogeveen en Het GOED. Het allereerste Repair Café startte in oktober 2009

De 16 vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen helpen u graag bij het repareren van bijvoorbeeld. elektrische apparaten, kleding, meubels, speelgoed en (tuin)gereedschap, geven advies of uitleg over bijv. een gebruiksaanwijzing. Het Repair Café hoopt zo het weggooien van nog te repareren artikelen te voorkomen, een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving en het is tevens een gezellige ontmoetingsplek. Na reparatie of advies is een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap welkom, zodat wij bezoekers een volgende keer hopelijk nóg beter kunnen helpen.

Kringloopwarenhuis Het GOED is op de laatste zaterdag van de maand natuurlijk ook gewoon open. De koffie en thee staat voor u klaar!

Door Henk Boer

Geef een reactie