Programma opgesplitst wegens overweldigende belangstelling.

Hoogeveen – Woensdag 23 december organiseren de culturele instellingen het Disney Dance Event in De Tamboer.Disney Dance Event

Dansgroepen, solodansers en andere dansliefhebbers krijgen de kans om hun kunnen te vertonen op muziek uit de beroemde Walt Disneyfilms en musical. Bijna 400 dansers gaven gehoor aan de oproep. De organisatie heeft het programma wegens de overweldigende belangstelling opgesplitst in een middag- en avondprogramma, aanvang om 14.30 en 19.00 uur.

Een jury bestaande uit So You Think You Can Dance-ster Melanie Koster, Ruscha Kloosterman en Liz Lenderink beoordeelt op techniek, presentatie en originaliteit. Zowel ’s middags als ’s avonds worden er in deze drie categorieën prijzen verdeeld. Kaarten voor het Disney Dance Event zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer. Er zijn losse kaarten verkrijgbaar, maar ook een passe-partout voor zowel de middag als de avond.

Hartje Winter Festival
Het Disney Dance Event wordt door Scala Centrum voor de Kunsten, De Tamboer, Bibliotheek Hoogeveen en Het Podium georganiseerd in het kader van het Hartje Winter Festival. Van dinsdag 15 tot en met woensdag 23 december zijn er dan uiteenlopende activiteiten in winterse kerstsfeer. Van de Grote Top 2000 Quiz tot het Scala Kerst Musical Concert en van de Teenage Xmas Party tot Rhythm of the Dance en meer. De activiteiten vinden plaats in De Tamboer en de Bibliotheek, uitgebreide informatie op de websites van de culturele instellingen.

Door Henk Boer

Geef een reactie