Pesse – Op 27 Februari 2016 is ervoor er voor de 4e keer Sterkste Arm Drenthe. Een inmiddels internationaal armworstelen toernooi. Het armworstelen neemt wereldwijd grotere vormen aan, binnen Nederland zijn verengingen bezig deze sport bekender te maken. Dit toernooi is de 1e in de Nederlandse competitie voor 2016.armworstelen-toernooi-poster2016

Ook zijn er armworstelaars aanwezig die bezig zijn met de kwalificatie voor het wereldkampioenschap in Las Vegas later dit jaar. Diverse armworstelaars van topniveau zullen deze avond aanwezig zijn zowel uit Nederland als het buitenland. Denkend aan de kampioenen van Duitsland.

Zoals voorgaande jaren zal er weer fel gestreden worden aan de speciale tafel onder begeleiding van de Nederlandse Armworstelen Bond, afgekort NLAB.

Voor toeschouwers is het een snelle indrukwekkende sport met duidelijke regels. Er zal worden gestreden in diverse gewichtsklassen door de mannen, dames klasse is een open klasse. Kortom een unieke gelegenheid sporters van hoog niveau te zien strijden voor hun plaats op de ranglijsten.

A.w. Drenthe nodigt iedereen dan ook van harte uit om te komen kijken voor meer informatie zie www.awdrenthe.nl ook op Facebook.

De Wenning,
Veldbrake 5
Pesse.

Door Henk Boer

Geef een reactie