HOOGEVEEN – De Hoogeveense Markt heeft vandaag 50 personen blij gemaakt met een mooie fleurige hangpot met bloemen door de facebook actie voor Moederdag!

Om kans te maken op zo’n leuke hangpot met bloemen kon iedereen reageren op het facebook bericht om te vertellen wie jij graag wou verrassen en waarom je diegene graag wou verrassen voor Moederdag! De actie is ongeveer 9000 keer bekeken en bijna 400 personen hebben meegedaan met deze Moederdag actie waarvan de reclame commissie 50 personen heeft uitgeloot afgelopen week. De voorwaarde was wel dat je de facebook pagina van de Hoogeveense Markt moet liken.

Vanmiddag konden de 50 winnaars die bekend zijn gemaakt via facebook om 13.00 uur hun prijs ophalen bij de kraam van Haaijer perkgoed en tuinplanten. De winnaars waren erg enthousiast over deze actie!

Iedere maand organiseert de reclamecommissie van de Hoogeveense Markt verschillende leuke acties via hun facebook pagina! Like de facebook pagina om op de hoogte te blijven voor leuke aanbiedingen en acties.

Tekst: Melissa Klok

Door Henk Boer

Geef een reactie