Hoogeveen – De startnummers voor de Cascaderun, Unicef Kinderloop en GigaG Cascaderun kunnen op zaterdag 9 april tussen 9.00 – 17.00 uur in de Burgerzaal van het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Hoogeveen worden opgehaald.

testloop-cascaderun (03)-1

Op deze dag is het ook mogelijk je startnummer over te dragen, ingevoerde gegevens te wijzigen of de te lopen afstand te wijzigen. Je kunt je daarvoor, nadat je je startnummer en shirt hebt afgehaald, melden bij het servicepunt in de Burgerzaal, waar vrijwilligers klaarstaan om de gewenste mutaties door te voeren. Ook is het hier mogelijk om de naam op het startnummer aan te passen en hardloopshirts van vorige Cascaderun edities te kopen.

Voor degenen die op zaterdag 9 april a.s. verhinderd zijn, worden de volgende mogelijkheden aangeboden:
Cascaderun deelnemers: de startnummers en shirts kunnen ook op zondag 17 april tussen 10.00 – 13.00 uur, worden afgehaald in de Burgerzaal van het Gemeentehuis. In verband met de grote drukte op 17 april, verdient het aanbeveling om de startnummers en shirts, indien enigszins mogelijk, al op 9 april af te halen;
Unicefloop deelnemers: de startnummers en shirts kunnen ook worden afgehaald op woensdag 13 april tussen 14.00 en 17.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Hoogeveen.

De startnummers voor de businessteams worden afgehaald door de contactpersoon of door zijn of haar plaatsvervanger. Individuele businessrunners kunnen hun startnummer dus niet zelf afhalen.

Door Henk Boer

Geef een reactie