Hoogeveen – Zaterdag 3 juni jl. is trainer Edward Vereyken van 9JA GYM Hoogeveen met zijn 4 pupillen: Rayenna ten Doornkaat, Sven Profijt, Demi van de Kemp en zoon Jayden Vereyken naar het gala ” Warriors of the North” in Drachten geweest.

Daar hebben alle 4 pupillen met overtuiging gewonnen! Zij hebben zeer goede prestaties geleverd. Rayenna, Demi en Jayden konden nog niet helemaal genieten van hun winst want zij moesten zich klaarstomen voor een week later…afgelopen zaterdag 17 juni jl.

Hebben deze 3 pupillen weer moeten strijden in Ter Apel, op het strand “Moekesgat”, op het gala van: “Fighting on the Beach”. Deze gala georganiseerd door Team Knaap was in de open lucht. Rayenna en Jayden hebben door middel van een K.O. gewonnen en Demi met het behalen van punten gewonnen.

Twee weekenden achterelkaar winst voor 9JA GYM Hoogeveen, onverslaanbaar! Trainer en coach Edward is super trots op de prestaties die zijn wedstrijdvechters hebben geleverd. Op 24 juni a.s. zijn zij van de partij op het gala: “Last one Standing” in Marum, Friesland.

 

Geef een reactie