Elim is weer klaar voor de jaarlijkse feestweek. Van maandag 4 tot en met zondag 10 september is het weer groot feest in het dorp en er is weer er van alles te doen. De afgelopen maanden is er achter de schermen door de Feestweekcommissie van de Culturele Vereniging Elim weer hard gewerkt om een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud in elkaar te zetten.

De bouw van decorstukken voor de playbackshow. Vuurwerkshow Op maandagavond 4 september zal om 20:15 uur de feestweek van Elim van officieël start gaan met een grootse lampionoptocht. De lampionoptocht zal worden begeleid door 2 drumbands. De optocht, waaraan jaarlijks ongeveer 250 kinderen aan meedoen, zal van start gaan vanaf de parkeerplaats bij het sportpark en zal eindigen op het terrein van korfbalvereniging K.V. Elko aan de Carstenswijk. Hier zullen de drumbands nog een kleine gezamenlijke show geven.

Om 21:30 uur is er op het terrein van korfbalvereniging Elko aan de Carstenswijk een Mega-vuurwerkshow te bewonderen. Tijdens de indrukwekkende show, welke de grootste en langste vuurwerkshow in de regio is, zal de lucht continu verlicht zijn met de meest mooie kleuren en effecten. De entree is natuurlijk gratis. Kermis Op dinsdagmiddag 5 september a.s. om 16:00 uur staat de opening gepland van de Elimse kermis.

Dit gebeurt met het oplaten van enkele honderden gekleurde ballonnen. De kermis met onder andere de Autoscooter, de Zweefmolen, de Kinderdraaimolen, de Schiettent, een Touwtjestrek en Lucky-Cranes is te vinden op het evenemententerrein aan de Carstenswijk. Natuurlijk is ook de Oud-Hollandse Oliebollenkraam aanwezig op de Elimse kermis. In nauw overleg met de kermisexploitant is er op en in de nabijheid van het kermisterrein een randprogramma samengesteld.

Geef een reactie