Hoogeveen – Geen zomerstop bij Repair Café Hoogeveen, want ook in de zomervakantie bent u zaterdag 29 juli van 11 tot half 4 weer van harte welkom met maximaal twee kapotte artikelen in kringloopwarenhuis Het GOED, Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Bijvoorbeeld. met een kapotte (zak)lamp, strijkijzer, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, ventilator, grasmaaier of waterkoker. Graag schone spullen meenemen en bijvoorbeeld. niet een broek vol vlekken of stofzuiger met overvolle stofzuigerzaak. Wilt u de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven als iets wilt inkorten? En wilt u de oude rits er al uithalen als u hulp nodig heeft bij het inzetten van een nieuwe? Wij proberen u met ritsen inzetten te helpen, maar dat kan alleen als het andere werk en de tijd dat toelaten.

Van half 2 tot half 4 kunt u langskomen met kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. uw e-mail of mobiel mee te nemen want dat kan handig zijn. Monitoren kunnen wij helaas niet repareren.

Reparatie en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen is met een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap enorm blij.

Geef een reactie