Hoogeveen – Deze week is de brochure van Mantelzorg-Vitaal voor 2018 inclusief het aanbod aan activiteiten voor de maanden januari t/m maart 2018 verspreid naar circa 5000 WMO-contacten van de gemeente Hoogeveen. Aanwezige mantelzorgers tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november jongsleden. ontvingen deze informatie al eerder. Abonnees van IZ-magazine hebben deze informatie ook inmiddels thuis ontvangen.

Eigen foto

Het aanbod van Mantelzorg-Vitaal is bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Hoogeveen. Alles over de voorwaarden voor deelname en de werkwijze van Mantelzorg-Vitaal leest u in de brochure. Als u zich wilt inschrijven voor deelname aan het aanbod, kan dat schriftelijk via de bon in de flyer of via de website www.mantelzorg-vitaal.nl voor 1 december aanstaande.

“Het breed verspreiden van de mailing is ook bedoeld om nieuwe mantelzorgers in onze gemeente op te sporen”, licht coördinator van Mantelzorg-Vitaal Heidi Huizing toe. “Wij krijgen de mantelzorgers binnen de gemeente steeds beter in beeld en kunnen ze dan ook op de juiste wijze ondersteunen. Wij denken dat er nog veel meer mensen zijn die mantelzorger zijn, zonder dat zij het zich zelf realiseren. Daarom is het fijn als ontvangers van de mailing die misschien zelf niet in aanmerking komen voor het aanbod, deze informatie doorgeven aan eventuele mantelzorgers die zij in hun omgeving kennen.”

Bent u mantelzorger en hebt u deze mailing niet ontvangen? Neemt u dan contact op via info@mantelzorg-vitaal.nl voor het aanvragen van het aanbod van Mantelzorg-Vitaal.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: