ELIM – Zondag 9 augustus is het dan zo ver, het belooft een zeer warme dag te worden. Dit heeft de organisatie doen besluiten het programma aan te passen onder de naam ‘hitteplan’. De eerder aangekondigde tijden veranderen in van 9:00 tot 13:00 uur. Beste ouders en kinderen van ELIM en schoolgaande kinderen van De palm, Vogelvlucht en de peuterspeelzaal, hierbij een update betreft speeldag 9-8-2020 voor de kinderen van Elim.

Archieffoto: Erna van Dijk
Ten 1e wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet. In verband met het warme weer hebben wij de tijden aangepast. Van 9:00 tot 13:00 uur zijn er diverse spelen voor de kinderen waaronder: kleine en grote springkussen en een prachtige stormbaan. Sjoelen waterballonnen overgooien watersproeier sponshappen waterpistolen enz. enz. Door het extreem warme weer wordt geadviseerd de kinderen vooraf goed in te smeren met zonnebrandcrème. Vanaf 10:00 uur kunnen de kinderen geschminkt worden, het haar laten verven en nagels lakken. Vanaf 11.00 uur komt Erik Benjamins van Snackbar Royal uit Coevorden frikandellen en hamburgers bakken.

Om 10.00 uur verwachten wij ook Pipo De Clown en Mamma Loe. Om 12:30 uur wordt een groepsfoto gemaakt, waar alle aanwezige kinderen op komen te staan. Om 13:00 uur wordt een groepsfoto met alle vrijwilligers gemaakt, die aanwezig zijn ( 1.5 meter uit elkaar) 13:00 uur sluit speeldag. De gehele dag is er ranja en water voor de kinderen. Misschien is het verstandig om ze en handdoek mee te geven. Bij de ingang staat desinfectie om de handen te wassen. Ouders / kijkers dienen achter het rode lint te staan en houd de 1.5 meter regel in acht! Wij hopen dat het een zeer leuke dag word met veel kinderen.

Omdat we twee uur eerder stoppen door het warme weer heb ik het plan gevat een meiden morgen of middag ( knippen plakken kleuren ) en een jongens morgen ( forelvissen bij De Boshoek 2.0 ) te organiseren meer info volgt nog via de Elimsite. Met vriendelijke groet Roy Winter en alle vrijwilligers.

Geef een reactie