Hoogeveen – Op 25 maart treden 2 Tributebands op in Maxx Sports, te weten ABBA Tribute en IVA Wonder, de impersonator van Stevie Wonder.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.

ABBA Tribute staat garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot en van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

Stevie Wonder:
Als kleine jongen was Stevie Wonder het grote voorbeeld van IVA. Stevie Wonder heeft IVA veel inspiratie gegeven in de muziek en mede hierdoor besloot IVA een Stevie Wonder Tribute te gaan doen. IVA WONDER wordt beschouwd als best impersonator van Stevie Wonder.

Kaartverkoop: http://bit.ly/AbbaTributeHgv
Normaal (Tot 1 maart): € 17,50
Late (Tot 25 maart): € 22,50

Door Henk Boer

Geef een reactie