HOOGEVEEN – Een heugelijke dag. 14 februari 2023, Valentijnsdag is de dag dat Stichting Actief Samenleven maar liefst 10 jaar bestaat. In deze 10 jaar zijn er veel van zulke mooie, leuke en dankbare projecten totstand gekomen. Aldus de voorzitter Cor Velting van de Stichting Actief Samenleven.

Bij een 10 jarig bestaan horen ook cadeautjes en het eerste cadeau is binnen. Een prachtige cheque in ontvangst genomen. Er is aan Stichting Actief Samenleven een bedrag gedoneerd van maar liefst € 850.-. Dit was de opbrengst van de kerstmarkt die in december ’22 is georganiseerd door het Roelof van Echten College, Pricoh en Renn4. De voorzitter bedankt de drie scholen en organisatie dan ook van harte voor deze mooie gift. Actief Samenleven gaat dit bedrag gebruiken voor de organisatie van hét jaarlijkse dagje uit voor kinderen die opgroeien in financieel kwetsbare gezinnen die afhankelijk zijn van organisaties als de Voedselbank, Kledingbank en SWW Hoogeveen.

De dank is groot laat Cor weten richting Roelof van Echten College. Pricoh en Renn4. Er zitten mogelijk nog wat cadeautjes in de pijplijn maar daar kunnen we nu nog niet zo veel over vertellen.

Door Henk Boer

Geef een reactie