HOLLANDSCHEVELD – Op zaterdag 26 augustus 2023 vond de jaarlijkse markt plaats in Hollandscheveld. Het was een gezellige markt met allerlei soorten producten en diensten. Je kon er kleding, speelgoed, boeken, sieraden en nog veel meer kopen.

Ook waren er verschillende activiteiten te doen. Er was straattheater, muziek en demonstraties van oude ambachten. Voor de kinderen was er een kermis bij de hervormde kerk, waar ze plezier konden maken op de draaimolen, de botsauto’s en de grijpkranen. Een van de hoogtepunten was het geldvangen, waarbij de kinderen in een glazen kast moesten proberen om zo veel mogelijk nepgeld te vangen.

Het weer was ook erg goed voor de markt. Hoewel er regen verwacht werd, bleef het de hele middag droog en zonnig. Dat trok veel publiek naar de markt, dat genoot van de markt en de gezelligheid. De horeca had ook een goede dag, want er werd veel gedronken en gegeten op de terrassen. De activiteitencommissie T’ Hoekie organiseerde ook een loterij, waarbij mooie prijzen te winnen waren, zoals tassen vol boodschappen.

Door Henk Boer

Geef een reactie