HOOGEVEEN – Op 28, 29, 30 en 31 augustus, de laatste week van de schoolvakantie, vindt in Hoogeveen de derde editie plaats van het fietsevenement Trappen, Happen en Stappen. Dit jaar met een nieuwe startlocatie, namelijk: Het Activum.

Foto: © 2018: Trappen, Happen en Stappen

‘Wij zijn al druk met de voorbereidingen’, aldus Myrthe Strijker van Niquell en organisator van het evenement. ‘De routes zijn bijna definitief en dan kunnen we bezig met het programma’. Bij de eerste twee edities vertrok het fietsevenement vanaf Maxx Sports and Events aan de Terpweg, maar door de verkoop van het terrein moest er een nieuwe startlocatie gevonden worden. Strijker vervolgt: ‘nadat bekend werd dat wij niet meer bij Maxx Sports and Events konden starten heb ik contact opgenomen met Corine en Rianne Bijl van Sportcafé de Twee Gezusters gevestigd in het Activum met de vraag of zij wellicht interesse hadden om de start daar te organiseren. Zij waren enthousiast en stellen hun sportcafé graag ter beschikking als start- en ontmoetingsplek voor dit evenement. Daar zijn wij ontzettend blij mee en er zij hebben al genoeg ideeën voor een gezellig vertrek’.

Fietsen en genieten
Trappen, Happen en Stappen wordt sinds 2016 georganiseerd en is een fietsevenement waaraan jong en oud kunnen deelnemen. Op 28, 29, 30 en 31 augustus zijn er elke dag routes van 30 en 40 kilometer beschikbaar en naast het fietsen kunnen de deelnemers langs de routes en bij de finish meedoen aan (sport)activiteiten en genieten van muziek, vermaak en lekkere kleine hapjes. Meedoen kan één, twee, drie of vier dagen. Aanmelden kan vanaf begin april via de website: www.trappenhappenstappen.nl.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

%d bloggers liken dit: