Economie

Afronding Wijkontwikkelingsplan Krakeel Hoogeveen.

Hoogeveen- Het was een megaklus de afgelopen 15 jaar en een prestatie van formaat. Met de oplevering van Centrumgebied Krakeel is ook het Wijkontwikkelingsplan (“WOP Krakeel”) tot afronding gekomen.

feestelijke-start-service-gebouw-krakeel-6-1Dat laten wij niet zomaar voorbij gaan. Als laatste gezamenlijke actie onthullen de WOP-partners een kunstwerk dat tussen de nieuwe gebouwen in het geheel vernieuwde centrumgebied komt te staan.

De WOP-partners worden vertegenwoordigd door wethouder Erik Giethoorn van de Gemeente Hoogeveen, Rene Wennemers van WVG Ontwikkeling en onze directeur Nicole Peeters. Aansluitend aan deze onthulling is de officiële opening van het woonservicegebouw Jannes in Krakeel. Daarna barst het feest los voor de buurt. Op 17 september 2016 nodigen wij betrokkenen en buurtgenoten van harte uit in multifunctioneel centrum De Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.

Programma:
09.45 uur ontvangst genodigden
10.00 uur toespraken Erik Giethoorn, wethouder van gemeente Hoogeveen en Nicole Peeters, directeur-bestuurder Woonconcept
10.15 uur onthullen standbeeld
10.30 uur toespraak Roelie Mossel, directeur bestuurder NNCZ
10.35 uur opening Jannes Krakeel
10.45 uur open huis Jannes Krakeel
10.45 uur wijkfestival

Geef een reactie