Hoogeveen – H.Z.V.V heeft zich met het oog op het komend seizoen versterkt met Alex Zomer (27). Zomer woont in Hollandscheveld en komt de laatste jaren uit voor MSC in Meppel.

Zomer: “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. H.Z.V.V kan mij deze bieden. Ook omdat ik graag op zaterdag wil gaan spelen.” H.Z.V.V is blij de verdediger aan de selectie toe te kunnen voegen. “We waren er mooi op tijd bij,” aldus Erik Streutker, bestuurslid voetbalzaken bij H.Z.V.V. “Er waren meerdere kapers op de kust. Zomer is ook een robuuste en ervaren verdediger die centraal het beste uit de voeten kan.” Zomer: “Voor mij was de keuze uiteindelijk niet moeilijk. H.Z.V.V is een prima club met aansprekende ambitie en een prima accommodatie.” Bij H.Z.V.V wordt hij weer verenigd met zijn maatje Jos Fidom die al eerder voor de zaterdagclub uit Hoogeveen koos.

Zomer is duidelijk over wat hij bij H.Z.V.V komt doen: “Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het realiseren van de ambitie van de club om op hoofdklasse niveau te gaan en te blijven spelen. H.Z.V.V is een club die mij past. Het klikte vanaf het eerste contact.” Streutker: “Met zijn voetbalkwaliteiten en zijn jarenlange ervaring op hoofdklasse niveau is hij een prima aanvulling op onze nog jonge selectie. We zijn daarom blij dat Alex voor H.Z.V.V gekozen heeft. Met Alex halen we een sterke speler in huis die jonge spelers ook beter kan maken door zijn ervaring en stabiliteit.”

Geef een reactie