Individuele gesprekken met loopbaanadviseurs

Hoogeveen – Voor jongeren die nog twijfelen of vragen hebben over een vervolgopleiding en volwassenen die graag terug de schoolbanken in willen organiseert het Alfa-college op dinsdag 19 mei Studiekeuze info-uur.

Van 17.00 tot 19.00 uur krijgen belangstellenden de gelegenheid om één op één in gesprek te gaan met een loopbaanadviseur van de school voor middelbaar beroepsonderwijs. Iedereen is van harte welkom op het Alfa-college aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen.Studiekeuze info-uurTijdens Studiekeuze info-uur wordt echt de tijd voor je genomen. Het is een extra mogelijkheid om buiten school of werk een loopbaanadviseur van het Alfa-college te spreken. Allerlei vragen kunnen gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan studieduur, leerwerktrajecten, studiefinanciering, opleidingseisen, versnelde trajecten, aanmelden en/of stagemogelijkheden. Het Alfa-college vindt het namelijk belangrijk dat studenten de juiste opleiding kiezen.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden bij Opleiding en Advies via info@alfa-college.nl. Vermeld je naam, huidige opleiding, opleidingsvoorkeur en vraag. Studiekeuze info-uur wordt ook nog gehouden op dinsdag 19 mei van 17.00 tot 19.00 uur

Door Henk Boer

Geef een reactie