Hoogeveen – Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen wordt het Alfa College sponsor van de voetbalvereniging H.Z.V.V. Beide organisaties hebben elkaar gevonden en gaan een overeenkomst aan voor 3 jaar. Het doel van H.Z.V.V is om steeds meer bedrijven en organisaties aan zich te binden.

H.Z.V.V is een voetbalclub die zich op het hoogste amateurniveau begeeft en onder meer de jeugd, vrijwilligers en de maatschappelijke betrokkenheid in een hoog vaandel heeft staan.

Alfa College
Het Alfa College zal naast de sponsorbijdrage samen met H.Z.V.V waar mogelijk de studenten minimaal vier keer per jaar inzetten binnen de vereniging. De verschillende afdelingen van het Alfa Collega, waaronder horeca, Leisure & Hospitality, Retail en beveiliging, zullen studenten leveren en activiteiten uitvoeren.

H.Z.V.V Onderneemt
De commerciële club van H.Z.V.V, genaamd H.Z.V.V Onderneemt, is blij met de sponsorovereenkomst. Een lang gewenste wens gaat hiermee in vervulling. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten, aan de zijde van het Alfa College is men op zoek naar praktijkorganisaties en bij H.Z.V.V kan men volop de praktijk ondersteuning gebruiken. Professionals van H.Z.V.V verzorgen de begeleiding van de studenten.

H.Z.V.V – PEC Zwolle
De eerste activiteit waar de studenten van het Alfa College ondersteuning gaan verlenen is de wedstrijd en organisatie rond om H.Z.V.V – PEC Zwolle op 4 juli jl. studenten waren medeverantwoordelijk voor o.a. horeca en beveiliging van dit evenement.

Geef een reactie