600 gediplomeerden en swingend examenfeest

Hoogeveen – De laatste schoolweek bij het Alfa-college in Hoogeveen was een feestelijke. Op drie avonden vonden de diplomeringen plaats, waar zo’n 600 studenten in het bijzijn van familie en vrienden hun diploma ontvingen.diploma-uitrijking-alfa

In een gezellige en feestelijke sfeer sloten de meeste studenten hiermee hun studieperiode bij het Alfa-college af. Zij gaan nu elders een vervolgopleiding volgen of gaan aan het werk. Een grote groep gaat een vervolgopleiding binnen het Alfa-college volgen.

Woensdagavond was het tijd voor feest. In De Tamboer vond het examenfeest plaats voor alle studenten die dit jaar examen hebben gedaan. De avond kende een fantastische sfeer, met meer dan 400 gasten, waaronder ook docenten en medewerkers van de ondersteunende diensten.

De gasten, allen feestelijk gekleed, werden door de organisatie ontvangen op de rode loper. Binnen wachtten DJ Jeroen Gras en de band Papa di Grazzi. Zij zorgden voor een swingend feest.

Voor twee studenten begon de avond extra bijzonder. Lisanne van Weezep en Kim Padding werden met ieder acht vrienden en/of vriendinnen per limousine naar het gala gereden. Dit werd hen aangeboden door het Alfa-college. Na loting onder alle aanmeldingen waren zij de gelukkigen.

Door Henk Boer

Geef een reactie