HOOGEVEEN – Ook dit jaar is de Hoogeveense Cascaderun weer populair onder de hardlopers. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is twee keer niet doorgegaan vanwege Corona. Voor dit jaar staan alle seinen op groen en hebben er zich inmiddels duizenden lopers aangemeld voor het evenement op zondag 12 juni. Uniek is dit jaar dat het evenement niet in april maar in juni wordt georganiseerd. Voor veel lopers de kans om een eenmalige zomerse editie te lopen.

Voorzitter van de Hoogeveense Cascaderun Michael Brinkhof ziet dat het evenement nog steeds populair is: “Helemaal met het mooie weer merken we dat veel hardlopers zich inschrijven voor de Cascaderun. Je kunt het ook zien op straat. Veel hardlopers lopen tijdens de avonden en in de weekenden over het parcours van de Cascaderun. Lopers die zich nog niet hebben ingeschreven moeten niet te lang meer wachten. De inschrijving sluit bijna.”

Deelnemers uit verschillende landen
De deelnemers komen dit jaar niet alleen uit Nederland maar er zijn ook inschrijvingen uit Duitsland, België en Groot-Brittannië. De oudste deelnemer doet mee aan de GigaG cascaderun en is 93 jaar. De jongste deelnemer is 3 jaar en doet mee aan de Unicef Kinderloop.

Inschrijving sluit half mei
Deelnemers kunnen tot en met 12 mei zich inschrijven voor de Hoogeveense Cascaderun. Deelnemen kan aan de Unicef Kinderloop, GigaG Cascaderun en de 5 en 10 Engelse mijl. Inschrijven kan op www.cascaderun.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: