HOOGEVEEN – De Historische Kring Hoogeveen had het idee om een grootschalige ruilbeurs te organiseren, bijvoorbeeld in Theater De Tamboer, voor de historische afbeeldingen die u heeft kunnen sparen tijdens de actie van Albert Heijn Offerein. Door corona was en is dit helaas niet mogelijk. Ook lijkt het erop dat de situatie niet op korte termijn zal veranderen. Wat nu te doen om toch de verzamelaars de kans te geven hun album vol te krijgen?

De Historische Kring heeft een alternatief bedacht: verzamelaars mogen een enveloppe in de brievenbus van de HKH doen (Schutstraat 167, Hoogeveen). In de enveloppe kunt u de plaatjes doen die u dubbel heeft. We willen graag dat u aan de voorkant de volgende gegevens vermeldt: naam, telefoonnummer en emailadres. Aan de achterkant van de enveloppe kunt u de nummers vermelden van de ontbrekende plaatjes. De mensen die hun plaatjes reeds ingeleverd hebben kunnen uiteraard ook een enveloppe, met hun gegevens en ontbrekende nummers, in de brievenbus doen. De uiterste inleverdatum is 21 februari a.s.

Vrijwilligers van de Historische Kring gaan daarna proberen om alle ontbrekende plaatjes bij elkaar te zoeken en deze in uw enveloppe te doen. Deze kunt u vervolgens, op een corona-veilige manier, komen ophalen bij ’t Kringhuus. U krijgt hiervoor via de mail een uitnodiging, zodat er niet teveel mensen tegelijk komen.

Velen hebben hun overtollige plaatjes al in de brievenbus van de HKH gedaan, maar hoe meer plaatjes we nog krijgen, des te groter de kans dat we velen kunnen helpen om het album vol te krijgen. Dit kunnen we echter niet garanderen. Misschien zijn er mensen die nu nog graag een album willen hebben, maar deze zijn helaas niet meer te verkrijgen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze per mail stellen via het emailadres ahalbumplaatjes@ziggo.nl

Geef een reactie