Tom Heerkes langer bij Hoofdklasser Hoogeveen
HOOGEVEEN – Tom Heerkes speelt ook volgend seizoen voor Hoogeveen. De 23-jarige aanvaller is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij de Hoogeveners. Eerder kwam hij uit voor de jeugd van PEC Zwolle en HHC Hardenberg.

Jord Anbergen en Sebastian Kleinheerenbrink zullen volgend seizoen niet meer de blauwwitte kleuren verdedigen. De 26-jarige Anbergen werd vorig seizoen topscorer van de gemeente Hardenberg bij EMMS. Bij Hoogeveen viel hij tot nu toe regelmatig in, maar wist hij in competitieverband nog niet te scoren. Toch wilde Hoogeveen hem graag behouden. De aanvaller zelf heeft het ook naar zijn zin, maar kan het spelen en trainen bij Hoogeveen niet goed combineren met zijn dagelijkse werk en keert dan ook terug naar zijn oude club.

Dat geldt ook voor Sebastian Kleinheerenbrink. De 20-jarige middenvelder kwam drie seizoenen geleden bij Hoogeveen en ontwikkelde zich uitstekend. In het eerste jaar werd hij met Hoogeveen kampioen in de eerste klasse. Inmiddels staat de teller al op 73 officiële wedstrijden. De PABO-student kan de vele trainingen echter lastig combineren met zijn studie en verkiest daarom een terugkeer naar EMMS boven een langer verblijf bij Hoogeveen.

Eerder gaf Andy Kreeft al aan over te stappen naar Hoogeveen zaterdag en maakte Björn Zwikker bekend volgend seizoen hoofdtrainer van VV Emmen te worden. Jearl Margaritha vertrok onlangs naar, waarschijnlijk, Almer City.

De volgende spelers gaven inmiddels aan langer te blijven: Serkan Akbas, Kevin Borgman, Twan Berends, Levon van Dijk, Kjelt Engbers, Lesley Osazee, Emil Bijlsma, Menno Heerkes, Thomas Reinders, Joost Screever en Boris Rasevic.

Geef een reactie