Hollandscheveld – Deelnemers voldoende aan de start, maar toen was het wandelen in de drup. Er waren routes uitgezet van 5, 10, 15, 25 en 40 km. De route van 40 km kwam door Elim.

Om dit keer maar eens hoog in te zetten hebben we besloten de wandelaars op te wachten in Elim. Rond 12 uur zouden deze zich moeten melden bij het Elims Eethuus. De grote groep waar we zo op gehoopt hadden kwam maar niet. Net als het weer druppelde het heel langzaam binnen bijna een voor een. Ondanks de regen waren de wandelaars toch positief. “Een goede oefening” werd er steevast gezegd. De tocht van 40 kilometer, was vooral bedoeld als training voor de vierdaagse van Nijmegen.

De wandelaars waren dan ook duidelijk te herkennen aan hun rugzak en verdere uitrusting. Men wist de redactie te melden dat het bij de start ook al binnen druppelde voor de 40 km route. Misschien hebben sommigen gehoopt op een verbetering van het weer, die helaas te lang uitbleef. Ondanks de regen zijn er ruim voldoende wandelaars gestart. Een beetje regen kan een echte wandelaar niet deren.

Geef een reactie