Hoogeveen – De nieuw geopende fitness club Anytime Fitness komt in actie voor Spieren voor Spieren tijdens de Wintertijd Challenge.                     Wintertijd_Challenge

Door mee te doen wil Anytime alle leden oproepen om hun gezonde Spieren in te zetten voor zieke spieren. In de nacht van 24 op 25 oktober organiseert de fitness club van 2 tot 3 een aantal activiteiten die niet alleen voor haar leden, maar ook vrienden, familie en alle inwoners van Hoogeveen zijn bedoeld. De wintertijdchallenge is een landelijk initiatief voor de stichting Spieren voor Spieren, en ook in Hoogeveen is het nu mogelijk om dit initiatief goed uit te voeren.

Sportiefste van Hoogevener Awards
Anytime roept alle leden en inwoners van Hoogeveen op om mee te doen en er uiteindelijk met de prestigieuze award “de Sportiefste van Hoogeveen” vandoor te gaan! De organisatoren van de Wintertijd Challenge Hoogeveen hebben onlangs aangegeven om (sport)clubs, scholen, bedrijven, organisaties en verenigingen uit te dagen om mee te strijden om deze prestigieuze award.

24/7 Fitness club
Anytime Fitness is sinds oktober dit jaar gevestigd aan de Schutstraat in Hoogeveen en werkt met een uniek concept. Leden hebben 24/7 toegang tot de fitnessruimte en kunnen op ieder gewenst moment gebruik maken van faciliteiten. Begeleiding en kwaliteit staat centraal bij Anytime Fitness en daarom zijn er gecertificeerde trainers die de leden intensief begeleiden om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Bijna iedere sporter is in staat om persoonlijke doelstellingen te behalen, echter zijn er in Nederland ook veel kinderen die hier niet toe in staat zijn. Wij vragen onze leden en vrienden zich in te zetten voor deze kinderen tijdens de wintertijd challenge en zodoende een steentje bij te dragen. Aldus Sergio Rasidin, eigenaar van Anytime Fitness.

Aanmelden
De leden van Anytime fitness kunnen zich via de speciaal aangemaakte actie pagina aanmelden. Daarnaast kan ieder lid ook twee vrienden of familieleden uitnodigen ook om mee te doen.
De actie pagina is te vinden op:wintertijdchallenge.nl

Meld je aan en zet je gezonde spieren in voor zieke

 

 

Door Henk Boer

Geef een reactie