Hoogeveen – Het Apostolisch Genootschap houdt een Fancy Fair, waarvan de opbrengst bestemd is voor hulp voor kinderen in Haïti.geenafbeelding

Nadat dit land in 2010 werd getroffen door een zeer zware aardbeving is de nood nu nog steeds zeer hoog en hulp dus broodnodig.

Kinderen krijgen een onevenredig deel van de nood te verwerken. Juist om hen op weg te helpen met hun ontwikkeling en daardoor zicht op de toekomst te geven, omarmt het genootschap de actie “Naar school in Haïti. Dit is een al lopend en bewezen Drents project dat daadwerkelijk en direct hulp ter plaatse biedt!

Tijdens de Fancy Fair worden diverse activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan meedoen, zoals een schilderworkshop, een sponsorloop voor kinderen, kleurplaten kleuren, schminken, verkoop van boeken en CD’s en een veiling van schilderijen. Bijzonder is de Hug for Charity, een letterlijke omhelzing. Er is een informatiestand over Haïti aanwezig.

De Fancy Fair wordt gehouden op 31 oktober van 12.30 – 16.30 uur bij het Apostolisch Genootschap aan de van Limburg Stirumstraat 84 in Hoogeveen.

Meer informatie over de hulp aan Haïti is te vinden op www.stichtingnaarschoolinhaiti.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie