Bibliotheek Hoogeveen organiseert, in het kader van de Media Ukkie dagen 2017, op woensdagmiddag 5 april een App Café, een interactieve bijeenkomst voor opvoeders en hun kind(eren) (1 t/m 6 jaar).

Tijdens het App Café worden leuke apps en digitale prentenboeken bekeken. Bovendien krijgt u tips voor een ‘mediawijze’ opvoeding. Mediacoaches Liz en Heleen van Bibliotheek Hoogeveen begeleiden het Media Ukkies App Café. De toegang is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom (vrije inloop). Er is plek voor de buggy.

Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Wel hebben veel opvoeders vragen over het mediagebruik van hun jonge kinderen. Zitten zij niet te lang achter een scherm? En de content die ze bekijken, is dat goede content?

De Media Ukkie Dagen (31 maart t/m 7 april 2017) staan dit jaar in het teken van het
Thema ‘Slim opgroeien met schermen’. Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van mediagebruik een goede start meegeven? Tijdens de Media Ukkie Dagen worden door het hele land diverse activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op: https://www.mediaukkies.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie