HOOGEVEEN – Eind oktober hoopt men eindelijk het Drents Wielerweekend, met drie verschillende wedstrijden, weer te kunnen organiseren. Miron Violetglass uit Hoogeveen produceert sinds 1995 verpakkingen gemaakt van gepatenteerd violetglas. Vanwege de exportactiviteiten zou de bedrijf locatie heel goed in de Randstad of buiten Nederland hebben kunnen liggen.

We zijn trots op onze Drentse roots en zitten hier in het Noorden prima. Sterker nog, we willen in Hoogeveen zelfs uitbreiden,” aldus Medendop. “Ik heb zelf niet zo veel met fietsen maar het sponsoren van zo’n grote wielerronde levert veel naamsbekendheid op. We staan met ons bedrijf voor vitaliteit en gezond leven, zaken die natuurlijk belangrijk zijn voor een wielrenner!”

Voorzitter Femmy van Issum van de Ronde van Drenthe herkent dat trotse gevoel wel. Het jaarlijkse wielerevenement draagt ook graag bij aan de promotie van de provincie Drenthe. Het internationale karakter van de nieuwe hoofdsponsor sluit ook prima aan bij de uitstraling van de Ronde van Drenthe. Femmy van Issum: “We zijn heel blij met deze overeenkomst en dan ook nog eens voor drie jaar.

Het programma van het Drents wielerweekend: vrijdag 22 oktober ‘Drentse Acht van Westerveld’ vrouwen, zaterdag 23 oktober ‘MIRON Women’s WorldTOUR Ronde van Drenthe’, zondag 24 oktober ‘Albert Achterhes Profronde van Drenthe’ mannen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: