Sport

Avond wandel4daagse Hoogeveen , wil jij helpen?

HOOGEVEEN – Nog even en dan is het weer zover, dan lopen naar verwachting 4000 deelnemers de Hoogeveense Avondvierdaagse. Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van atletiekvereniging HAC’63 die er weer alles aan doet om er weer een geslaagd feestje van te maken.

Foto: Remco Bos (HAC’63)

De voorbereiding op de editie 2018 zijn al in volle gang, zodat er op 12, 13, 14 en 15 juni weer door de straten van Hoogeveen gewandeld kan worden. De uitnodigingen naar de scholen zijn ondertussen al verzonden, maar ook individuele deelnemers zijn meer dan welkom. Zij kunnen zich melden op de loopavonden op de atletiekbaan. De Avondvierdaagse is niet alleen een feest voor kinderen, ieder jaar lopen ook veel ouders, opa’s en oma’s mee in de lange stoet. De Avondvierdaagse is daarom een evenement voor jong en oud. Je hoeft daarom ook niet op een basisschool te zitten om mee te lopen voor medaille.

Natuurlijk kan een evenement als de Avondvierdaagse geen doorgang vinden zonder vrijwilligers. HAC’63 kan als organisator van dit evenement daarom ook zeker alle hulp gebruiken. Vooral verkeersregelaars zijn altijd welkom. Als je wil helpen kan je contact opnemen met met de organisatie via: a4d@hac63.nl.

Hoogte punten

online radio

MRP.insert({ 'url':'http://freeuk8.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeuk8.listen2myradio.com_35754', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'De oude bosfazant', 'welcome':'Welkom hier', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://freeus5.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeus5.listen2myradio.com_37052', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'RD Elim', 'welcome':'Welkom bij RD Elim', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://cdn.rtvdrenthe.nl/icecast/rtvdrenthe/rtvradio', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Radio Drenthe', 'welcome':'altijd in de buurt', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://mediaserv38.live- streams.nl:18026/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Radio Hoogeveen', 'welcome':'Welkom bij', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://streamunit.nl:9187/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Drentsepiraten', 'welcome':'Welkom ...

Lees meer ...

Westlands Mannenkoor doet Hoogeveen aan

HOOGEVEEN - Afgelopen Vrijdag 6 maart werd er in het bijzijn van een vertegenwoordiging van het Westlands Mannenkoor en popkoor ...

Lees meer ...