HOLLANDSCHEVELD – Dit jaar is er weer een in Hollandscheveld. De 39e editie wordt georganiseerd van maandag 11 juni tot en met donderdag 14 juni. Er worden routes van 5 en 10 kilometer uitgezet in de prachtige omgeving van Hollandscheveld. Zowel individuele wandelaars als groepen, bijvoorbeeld leerlingen van basisscholen kunnen zich aanmelden. Iedereen kan zelf bepalen hoeveel avonden men mee wil lopen.

De start is elke avond vanaf 18.15 uur, inschrijven kan op maandag 11 juni vanaf 18.00 uur in de speeltuin aan de Brummelstraat en deelname kost € 3,50.

Op de laatste avond worden de wandelaars met muziek binnen gehaald en om het wandelen extra feestelijk af te sluiten wordt iedereen verzocht die avond verkleed mee te wandelen.

Organisatie:
stg. AVD Hollandscheveld
T 06-11127620 (Gerdie Beugelink)
E gerdie_beugelink@msn.com


Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

%d bloggers liken dit: