Hoogeveen – Hulp bij het leren van autotheorie, een EHBO- of computercursus volgen, een VCA-diploma halen… Avondschool Hoogeveen is er voor iedereen die iets wil leren. Op dinsdag 12 en 19 september zijn er informatieavonden om inwoners van Hoogeveen te laten kennismaken met de avondschool en het aanbod.

“Bij de Avondschool Hoogeveen verwelkomen we je graag om een cursus of training te volgen of om je kennis bij te spijkeren. Geen druk en stress, maar leren op jouw manier en jouw tempo”, zegt projectleider Kees de Vries. “Ons aanbod hangt af van wat de deelnemers graag willen leren. Heb je wensen voor een cursus of training? Kom langs op een van de informatieavonden. Wij kijken graag of we vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen.”

Over Avondschool Hoogeveen
De avondschool is een initiatief van het Roelof van Echten College, RSG Wolfsbos, het Alfa-college, RENN4, SWW, Taalhuis, Ambiq en de gemeente Hoogeveen. “Avondschool Hoogeveen is gevestigd op schoollocatie Eduwiek (Voltastraat 27, Hoogeveen). Daar beschikken we over veel ruimte en prachtige praktijklokalen, bijvoorbeeld voor hout- en metaalbewerking en ook met uitgebreide kookvoorzieningen.” Vrijwilligers helpen de deelnemers met leren. De Avondschool Hoogeveen is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een cursus te geven.

Bezoek de informatieavond
Geïnteresseerde deelnemers en vrijwilligers zijn uitgenodigd om de informatieavond op dinsdag 12 of 19 september te bezoeken. U kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De avondschool start op dinsdag 26 september (19.00 uur – 21.00 uur). Kijk voor meer informatie op de facebook pagina of neem contact op via info@avondschoolhoogeveen.nl.

Geef een reactie