Foto: © 2018: de hoogevener

De zaterdagse boodschappen doen  is over het algemeen nauwelijks opwindend,  in het hoofd malen de gedachten over de producten die je prachtig op een lijstje schreef;  het lijstje dat bij thuiskomst zal aantonen wat je vergeten bent en wat je onnodig in je mandje gooide. Deze zaterdag verliep het wat betreft het lijstje niet anders dan anders, maar een schaamteloze flirt wil ik toch met u delen.

Omdat, zo blijkt uit onderzoek, nu vooral vrouwen dit stukje gaan  lezen eerst een kleine uitleg. Mannen, zo is ook uit studies gebleken, zijn grofweg  in drie soorten te verdelen: Er is de ‘billen-man’, de ‘borsten-man’ én de man die beiden oogstrelend vindt. Ik pas denk ik in groep twee en neig licht naar drie. Overigens, dan zijn  er nog twee type kerels; de ‘mannen-man’ (die ik geheel buiten beschouwing laat) én de ‘ogen-man’. Die laatste zegt naar de ogen van de vrouw te kijken; ik denk dat ze juist hun ogen gebruiken om vrouwen stiekem te begluren.  Zijn sociaal wenselijk antwoord (hij is gevoelig voor discussies als #Metoo) schiet bij mij altijd in het verkeerde keelgat. Een mooie (en verzorgde) vrouw is gewoon de moeite waard om naar te kijken.

Ik was dus bij COOP, waar ik een leuke  jonge vrouw zag. Mijn type (klein, proportioneel geheel de juiste verhoudingen en lang haar). Op haar t-shirt stond een tekst. Mannen weten nu  al waar ik heen ga; want wat te doen ? Die tekst staat namelijk pontificaal op de tieten???? Dus terwijl twijfel, mijn ogen overigens niet, mijn hersenen  het woord ‘scrotum’ herkennen, merk ik ook dat zij mij aankijkt. Ik stamel “sorry”. Zet dat weer klungelig recht door te vervolgen: “Maar eh, je eh, je hebt dus een tekst  op je shirt..” Ondertussen heb ik overigens (voor de mannen) wel kunnen zien dat ze echt mooie tieten heeft. Rond de C-cup schat ik maar in verhouding met haar slanke middel écht goed.

De vrouw heeft intussen rode  blosjes gekregen die haar heel charmant  staan. “Ja, ik vraag er wel een beetje om he?” gooit zij nog wat  olie op het vuur. “Heb je het nu trouwens gelezen?”. Wat moet je dan als vent? Je denkt aan Harvey Weinstein  (die Amerikaanse regisseur die verantwoordelijk is voor de hele #Metoo toestand) maar mijn verzet is gebroken. Geheel schaamteloos ‘lees’ ik  de tekst, neem daar alle tijd voor. Lach en zeg : “Ja, mooi, heel mooi” . Dat ik het niet over de woorden heb laat ik wijselijk in het midden. Onze wegen scheiden  zich, zij naar de kassa en ik naar de diepvries en ik merk dat ik best heb genoten van dit intermezzo of flirt.

Mannen zullen mij volledig begrijpen.  Vrouwen? Nee, die willen graag weten wat er nu  op dat t-shirt stond. Sorry, dat ben ik vergeten …..

Ik  ga een gat in de wind fietsen, fijn weekend allemaal.

[smoothslider id=’1′]

Door Henk Boer

Geef een reactie