Hoogeveen – Zaterdag 22 april vanaf 22.30 uur zijn er in De Tamboer optredens van verschillende bands tijdens Hoogeveen Late Night. Ter ere van het 50-jarig jubileum wordt in het feestweekend van De Tamboer deze gratis muzikale avond georganiseerd.

My Generation

Er zullen verschillende bands uit Hoogeveen en omgeving optreden. Op het podium in de Parkfoyer spelen My Generation, Rockbeest, Another Desperate Voice en Braakbeer. My Generation ontstond in 2016 en met veel enthousiasme spelen ze nummers uit de jaren ’60 van The Beatles, The Rolling Stones, Cliff Richard, Buddy Holly en nog veel meer. Rockbeest is een coverband uit Assen. Braakbeer speelt pretpunk, en scheurende gitaren en grove teksten zijn een prioriteit bij deze band.

Dirty Dog

In de foyer kan het publiek kijken naar optredens van Balance en Dirty Dog. Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van onder andere Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam.

Duo Sonic, dat in mei 10 jaar bestaat, zal optreden in het Theatercafé. In de Passagezaal wordt bovendien de film Woodstock vertoond en waant het publiek zich in de late jaren ’60. De avond duurt van 22.30 uur tot 2.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Geef een reactie