Hollandscheveld – Sportpark Het Hoge Bos te Hollandscheveld was afgelopen weekend het decor voor het traditionele beachsoccer toernooi. Vrijdagavond 1 juli rond de klok van 18.00 uur stonden de eerste jeugdspelers klaar om de speciaal aangelegde Beachsoccer Velden te betreden.

Beach soccer toernooi bij HODO (3)

De spelers trotseerden in de eerste wedstrijd de weergoden want het regende flink rond het aanvangstijdstip. Gelukkig werd het later weer droog en met veel plezier werden de wedstrijden gespeeld door de voetballers.

De Vriendenkring had alles tot in de puntjes geregeld en de organisatie kon dan ook met tevredenheid terugkijken op een geslaagde voetbalavond. Op zaterdagmorgen 2 juli was het de beurt aan de seniorenteams, 7 herenteams en 4 damesteams speelden gedurende de dag hun wedstrijden op het zand.

Hollandscheveld – Ook op deze dag wisselden droge en zonnige periodes zich af met enkele pittige regenbuien, de deelnemende teams speelden ook met veel inzet en strijd hun wedstrijden en aan het eind van de middag bleek dat het herenteam van Youri’s Angels er met de hoofdprijs van door kon gaan en dat de dames van Hollandscheveld hun finalewedstrijd tegen HODO winnend hadden afgesloten.

Daarna kon het hele gezelschap verhuizen naar de grote feesttent waar de bbq’s werden aangestoken en hier kon het toernooi onder het genot van een drankje nog even grondig geëvalueerd worden. De muzikale omlijsting werd verzorgd door drive inn show Tour of Music. Ook hier kon de organisatie terugzien op een geslaagde dag, mede door de fantastische hulp van vele HODO-vrijwilligers en sponsoren die op alle fronten hebben geholpen om van dit beachsoccer weekend weer een succes te maken.Beach soccer toernooi bij HODO (2) Beach soccer toernooi bij HODO (1)

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: