HOOGEVEEN – Dit voorjaar wordt de training Lichter Leven gegeven in Hoogeveen. De startbijeenkomst is op vrijdag 1 april a.s. Lichter Leven is een training speciaal voor mensen die stress ervaren, depressieve gevoelens, burn-out, mentale vermoeidheid hebben, twijfel en onzekerheden kennen of met angsten leven (bijvoorbeeld faalangst, sociale angst, paniek).

Trainer Annemarie Leenders licht toe: “Stel dat je jouw gedachten op een andere manier serieus kunt nemen. Dat je meer onbevangen en zorgelozer in het hier en nu kunt staan. Dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren, te omarmen, waardoor je anders met je angsten om kunt gaan. Daar krijg je handvatten voor tijdens Lichter Leven. Aan de hand van thema’s, specifieke oefeningen, huiswerkopdrachten en met door de deelnemers ingebrachte situaties gaan we aan de slag met elkaar.”

Praktische informatie
De training bestaat uit zes bijeenkomsten op de vrijdagmiddag van 13.30-15.30 uur. Voor aanvang van de training is er eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of de cursus bij je past. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.
De kosten voor de complete training die bestaat zijn € 30,=. Dit is voor koffie/thee en informatiemateriaal. Bij opgave gaan we er vanuit dat je alle bijeenkomsten meedoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Welzijnswerk via telefoonnummer 0528 278 855 of mail naar info@swwh.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: