Hoogeveen – Het zijn weer drukke tijden voor veel koren die met hun zang een bijdrage leveren aan een gezellige kerstsfeer. Dat geldt ook voor Rejoice dat verschillende optredens rond de kerst heeft gepland.

Op zondagavond 14 december zal het in het DES-gebouw in Hoogeveen een groot zangfeest worden want Rejoice zal een sfeervolle kerstuitvoering geven. Aanvang 19.00 uur.

Kortom, de avond “Beleef Kerst met Rejoice” biedt een aangename mix van liederen. Zo zal Rejoice naast enkele eigen succesnummers vooral kerstmuziek laten klinken. Ook het publiek krijgt de kans om uit volle borst mee te zingen! Een garantie voor een mooie sfeervolle Kerstavond in het DES-gebouw. Noteer die zondagavond 14 december in uw agenda!

Rejoice is een enthousiast interkerkelijk Gospelkoor dat vorig jaar haar 35 jarig jubileum heeft gevierd. Het koor telt zo’n 25 leden, variërend in de leeftijd van 18-55 jaar.
Rejoice staat onder leiding van dirigent Johanan Venema en onder muzikale begeleiding van pianist Henry Huisjes, bassist Joanne Venema en drummer Robin Tuik.

De organisatie is in handen van de IEC en er zal een collecte gehouden worden om de onkosten te dekken.

Door Henk Boer

Geef een reactie