HOLLANDSCHEVELD – Bovenal een heel gezellige dag met livemuziek van THE ALL TIMERS. Prestaties waren vandaag niet belangrijk maar meedoen wel. Helaas viel de deelname door het slechte weer wel wat tegen. Maar de echte diehard waren er werd er is nog een mooi bedrag binnengehaald. Om de kantine mooi af te werken.

Ook basisschool Mozaïek gaat komende week nog een sponsorloop organiseren. Om zo toch proberen om in totaal zo’n 2000 euro bij elkaar te scharrelen. Foto’s heb jij denk ik voldoende gemaakt en doe ik maar niet mee. De wandeltocht door de mooie bossen en sloten in Hollandscheveld. Was heel mooi uitgezet door Albert Lok en hebben de ruim 40 wandelaars van genoten.

De hardloopwedstrijd was niet heel breed bezocht maar er werd wel hardgelopen. Met geel plaatselijk favorieten die de VIOS een warm hart toedragen. De ruwbouw is nu gereed en we hopen mede door deze actie. En met de nodige vrijwilligers voordat de winter toeslaat de kantine gebruiksklaar te hebben. Jan ten Cate van De Snelle Rakkers die deze dag belangeloos deze middag hebben georganiseerd.

livemuziek van THE ALL TIMERS

Sponsor: De Regiobank
Sponsor: Mulderij

Geef een reactie